Bij Boppe kun je het dak op!

WATERHUIS BOPPE

OVER WATERHUIS BOPPE


BOPPE is een uniek gelegen, sfeervol, onder architectuur ontworpen 4 persoons houten vakantiewoning met luxe inrichting op  een van de allermooiste plekjes van waterrijk Fryslan.  BOPPE heeft een ruim dakterras, dat geweldig uitzicht biedt op de Jachthaven de Koggenplaet en de Fluessen. De ideale stek in alle seizoenen voor watersporters, maar ook voor rustzoekers die houden van het betere leven.  Op loopafstand vind je o.a. sloep- en bootverhuur en horeca. Op minder dan 20 km bevinden zich talloze voorzieningen: van golfbaan & cultuur tot de traditionele Friese Elfsteden- en knusse watersportdorpen als Woudsend en Balk (6 km), Sloten (12 km), Heeg (15 km), Sneek (18 km) en Joure (24 km).


Een heerlijke stek om te genieten van BOPPE en bootjes, maar ook om prachtig Fryslan te ontdekken!


BOPPE & BINNEN


Het interieur van BOPPE is een plaatje! Stoere materialen, zachte texturen, luxe voorzieningen: BOPPE heeft het allemaal! Alles is op maat ontworpen, en je vindt er veel meer dan je van een standaard vakantiewoning mag verwachten.


  • Sfeervolle op maat ontworpen woonruimte & keuken
  • 2 slaapkamers: 1 x 2-p, 1 x 2 x 1p
  • Separaat toilet en badkamer


Voorzieningen:

 WiFi, Flatscreen, goed gevulde boekenkast, complete keuken met o.a. combi-oven , inductie 4 pitter en vaatwasser

From €20

BOPPE & BUITEN


BOPPE beschikt over heerlijke terrassen rondom met loungemeubels, ligbedden en een stoere picknicktafel om met 8 personen heerlijk buiten te dineren en borrelen.

BOPPE's grote trots is het dakterras van 20 m2: een unieke plek met uitzicht op Jachthaven de Koggenplaet en de Fluessen voor eindeloze borrel- en BBQ avondjes bij een vuurtje, met prachtige zonsondergangen en zicht op de bootjes als toetje!


  • Terrassen rondom met loungemeubels, stoere picknicktafel, buitenhaard, ligbedden
  • Dakterras 20m2 met uniek weids uitzicht op Jachthaven de Koggeplaet en de Fluessen


Voorzieningen:

From €30

BOPPE & BADDER


Separaat toilet. Aparte badkamer met grote inloop stortdouche in betonlook. Maatwerk wasmeubel met waskom.  • Size: 260 sq ft
  • Beds: 1 Double Bed


s:

, WiFi, Television, Telephone, Towels

From €40

Copyright © All Rights Reserved